А.С.Д. в Google News - натисніть Підписатися

Ганна Герман: паніка навколо епідемії потрібна БЮТ щоб заробляти гроші. Губський є єдиним дистриб’ютором ліків «Таміфлю» в Україні


Правляча коаліція заробила на епідемії грипу. Про це парламентським журналістам заявила народний депутат від Партії регіонів Ганна Герман.

Зокрема, вона сказала, що депутат, ім’я якого сьогодні звучало в парламенті (Губський), є єдиним дистриб’ютором швейцарських ліків «Таміфлю». Герман акцентувала увагу на тому, що з усіх екранів телевізорів з вуст Юлії Тимошенко йде реклама саме цих ліків. «Я вважаю, що на людському горі та біді депутати з правлячої коаліції дуже добре заробили. І я думаю, що тепер істерика буде потихенько спадати»

Нагадаємо, прізвище Губського з парламентської трибуни озвучив народний депутат від Партії регіонів Ярослав Сухий. Також у Партії регіонів кажуть, що панікувати люди починають тоді, «коли Прем’єр-міністр разом з керівником Секретаріату Президента і керівником Міністерства закордонних справ їдуть розвантажувати кілька ящиків медикаментів.

За словами заступника лідера фракції Партії регіонів Олександра Єфремова, його однопартійці щирі, коли вимагають від політиків не спекулювати на горі людей. «Ми не бігаємо і не стукаємось. У нас ціль одна – з’ясувати істину. Адже сьогодні ні спеціалісти, ні науковці не можуть сказати, що це за вірус, який так швидко вбиває людей».

Єфремов каже, що відповідь стане відомою, коли в Україна прийдуть результати аналізів з Лондона.

Він також розкритикував виступ Тимошенко у Верховній Раді. «Вона виходить на трибуну і каже, що ми вже всіх перемогли. Вона так само виходила і розповідала, що в нас ніколи не буде економічної кризи. А криза зайшла в країну і вибила не лише двері, а й косяки».

Регіонал вважає, що найскладніша ситуація у Тернополі: «Старенькі медичні працівники підтверджують, що такі симптоми були ще 78–79 роках. Але ніхто не можу дати відповідь, що це таке».

Єфремов також не вірить в інформацію про те, що у Києві наразі не зафіксовано жодного хворого на грип. «Від Тимошенко можна почути або переможні реляції, або відхід від теми, замовчування її. Та дуже насторожує та інформація, яка йде з Тернопільської області. Медпрацівникам йде команда. Смерть списувати на що завгодно, тільки не перевищувати епідеміологічний поріг»

Джерело: «Західна інформаційна корпорація»

0 коментарів

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии