А.С.Д. в Google News - натисніть Підписатися

Тігіпко заявляє, що його партія це буде щось на зразок бізнес-проекту


Партію Сергія Тігіпко буде створено на базі Трудової партії України - про це він повідомив у Донецьку на прес-конференції.

Тігіпко не приховує, що його партія будується не на базі ідеології та ії носіїв, а по принципу бізнес-проекту. «Працюють консультанти, які допомагають нам це зробити. Створена команда як робоча група, і я до цього ставлюся саме як до проекту, серйозно ставлюся, практично, як бізнесмени ставляться до будівництва своїх проектів», - сказав кандидат в Президенти.

Тігіпко додав, що ще 7 листопада планувалося проведення з`їзду його партії, але на заваді став введений в Україні карантин. «Я думаю, що закінчиться цей наш карантин, проведемо з`їзд - треба виходити зі зміною програми, статуту і назви», - пояснив С. Тігіпко. «Я думаю, що впродовж двох найближчих тижнів ми це зробимо», - сказав він.

С. Тігіпко уточнив, що «це буде не засновницький з`їзд, це буде черговий з`їзд партії, яку ми разом з членами цієї партії спробуємо трансформувати з огляду на те, що вибори вже через 4 місяці».

На питання журналіста, на базі якої політичної сили буде створена його партія, С. Тігіпко відповів: «Швидше за все, це буде Трудова партія України, ніякого особливого секрету немає. Зараз ми опрацьовуємо назву, обкатуємо це на фокус-групах, є кілька ідей, спробуємо це прокатати. Відбувається достатньо серйозна робота щодо проекту».

Як повідомлялося, зараз лідером ТПУ є Дмитро Сирота, який очолив партію через деякий час після того, як трагічно загинув його батько і голова "трудовиків" Михайло Сирота.

С. Тігіпко в 2000-2005 роках очолював партію «Трудова Україна».

1 коментарі

БОРИС 21 сентября 2010 14:14
ВСЕ ВЫБОРЫ В УКРАИНЕ, ЭТО ОБОЛВАНИВАНИЕ НАРОДА, ЦИРК.
(мое мнение)
Какую бы систему выборов не приняли, но только преступники - политический бомонт страны, олигархи, теневое правительство олигархов смогут выдвинут кандидатов в депутаты и президенты из своей мафиозной среды, из того же синдиката, который с 1991г грабит народ. И этот процесс при существующем законе о выборах народу невозможно изменить законным путем. Только путем восстания, или игнорирования законов, принятых политической мафией за период 1991г – по 2010г. У народа сейчас нет права выдвигать на выборы кандидатов в президенты и депутаты. Власти будут сопротивляться самовыдвижению и свободе выборов, свободе выдвижения народом своих представителей, вплоть до применения против народа армии. А сейчас мафия выдвигает своих представителей. Потому что даже один честный депутат, выдвинутый народом, а тем более президент, начнет борьбу с олигархами, продажной прокуратурой, СБУ, судами, МВД, в том числе бывшими ворами - президентами, премьерами, министрами, депутатами, олигархами. Это значит у мафии отберут награбленное у народа, государства. Новые депутаты легко докажут, что заводы, шахты, недра, реки озера, моря принадлежат народу, а не государству. Что государство не имело права продавать заводы и все что принадлежит народа, без согласия рабочих коллективов. Значит все купленное миллионерами, олигархами, политиками - продано и куплено в нарушении конституции и будет отобрано. А покупатели и продавцы Чиновники, президенты понесут наказание. Вот почему сейчас власть по заданию олигархов срочно хотят изменить конституцию.
А пока народ не имеет отношение к отбору, выдвижению представителей власти. Народ, как стадо тупых овец идет на выборы утверждать своими голосами тех пастухов, которых приставят пасти стадо (народ) самые богатые олигархи: Пинчук, Фирташ, Ахметов, Клюев, Ю. Бойко, Ющенко, Кучма, Чечетов, Тигипко, банковская мафия и еще около 50 самых крупных олигархов., обокравших страну и народ.
Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии