А.С.Д. в Google News - натисніть Підписатися

Аудієнція


АудієнціяПопулярна програма «Аудієнція» - виходить у світ щочетверга на Першому Національному телеканалі (телевізійний проект був започаткований у 2002 році).

«Аудієнція» - це знайомство українських глядачів з найавторитетнішими особистостями нашого часу. Також, в активі програми змістовні й цікаві телевізійні стрічки про сучасне життя народів світу. Авторитетність програми «Аудієнція» засвідчують – перші місця в міжнародних конкурсах, зокрема, у номінації: «Кращий телефільм про державу».

Автор і ведуча програми «Аудієнція» Надія БАЗІВ – заслужений журналіст України, член Спілки журналістів України, лауреат міжнародних конкурсів за кращу журналістику, автор книжки-інтерв’ю «Президенти європейських країн».

Анонс:

Шанувальників програми «Аудієнція» її незмінна ведуча Надія БАЗІВ запрошує у цей четвер та наступний (13.10. та 20.10.) об 12:35 подивитися телепередачу присвячену одній із древніх азійських країн. Мова буде йти про державу, яка саме у жовтні, буде святкувати 20-річчя з Дня Незалежності. Географічно – країна знаходиться у Центральній Азії, межує на півночі з Киргизстаном, сході: з Китаєм, півдні: з Афганістаном, заході: з Узбекистаном. Цікаво, що цей край розташований в передгір'ях Паміру, однак немає виходу до моря і значиться найменшою за площею серед Центральноазійських держав. Ця квітуча країна, захована у негостинних горах, посеред сухих вітрів, що обвівають каміння її древніх фортець, тисячоліттями вирощує свій виноград та бавовну. Її міста пам’ятають великих завойовників: Тамерлана та Олександра Македонського. Одначе, імперії та правителі вже пішли в небуття, а цитаделі Таджикистану стоять непорушно і демонструють велич давніх, могутніх цивілізацій. Проте головний скарб цієї країни – щирість та працьовитість її народу з надзвичайно чистим і відкритим серцем…

0 коментарів

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии