А.С.Д. в Google News - натисніть Підписатися

Народний комітет захисту України звернувся до російського народу

Звернення Народного комітету захисту України до російського народу

Дорогі росіяни, учасники та організатори грудневих мітингів у Москві та в інших містах і селищах Російської Федерації!

Ваші могутні виступи проти диктатури нових кремлівських вождів ми вважаємо найвидатнішою історичною подією 2011 року. Ви продемонстрували, що російський народ не сприймає і не сприйматиме відродженої Путіним та його оточенням імперської, згубної для Росії політики, антидемократичної, криваво реалізованої в минулому царськими та комуністичними правителями. Сучасна російська влада культивує ненависть до цивілізаційних, європейських цінностей, пропагує неприязнь до сусідніх народів, які звільнилися від комуністичної імперії та будують свої держави. «Керована демократія» в Росії обернулася повним безправ’ям широких мас в репресивній системі, яка має забезпечити пожиттєве перебування на вершині влади лідерові партії, збудованій і керованій «непомильним» вождем.

Ви своєю чесною й мужньою поведінкою довели, що путінізм, як одноособова авторитарна влада не тільки в Росії, але й у Казахстані, Білорусії та в Україні, приречений на загибель і осуд історії.

Ми віримо у Вашу честь, віримо, що боротьба між Росією Путіна і Росією Афанасьєва, Новодворської, Касьянова, Нємцова, Явлінського, Навального, Акуніна та багатьох інших видатних сучасних російських розумів і патріотів, закінчиться перемогою правди і справедливості, демократії та свободи.

Одначе страшно буде, якщо Ваша перемога матиме знову половинчастий характер, якщо до влади прийдуть люди, одурманені ідеєю будівництва так званого «Русскаго міра», бажанням повернути до життя «єдінную і нєдєлімую» химеру. Історія дає шанс російському народові вперше визволити самого себе, не втручатися у життя інших націй, і лише своєю власною свободою допомогти утверджувати свободу та справедливість у світі.

Україна завжди була прихильницею тої Росії, що повставала проти царів і комуністичних диктаторів. Україна сьогодні захоплено дивиться на те, як ламаються ваші вікові кайдани, як у покликах свободи оживає великий народ, не раб, а господар своєї долі.

Борітеся – поборете, Вам Бог помагає!

Дмитро ПАВЛИЧКО
Юрій ЩЕРБАК
Володимир ВАСИЛЕНКО
Богдан ГОРИНЬ
Юрій МУШКЕТИК
Валерій ШЕВЧУК
Олег ЧОРНОГУЗ
Микола ЖУЛИНСЬКИЙ
Михайло СЛАБОШПИЦЬКИЙ
Володимир СЕРГІЙЧУК
Олександр СКІПАЛЬСЬКИЙ
Наталія ОСЬМАК
Юрій ДОРОШЕНКО

'Народний
'Народний

0 коментарів

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии