А.С.Д. в Google News - натисніть Підписатися

Єрмолаєв застосовує «процесуальні диверсії» в суді

Директор Національного інституту стратегічних досліджень Андрій Єрмолаєв вдається до тактики «процесуальних диверсій», намагаючись уникнути відповідальності за порушення ним чинного законодавства стосовно магістра зовнішньої політики, підготовленого за державним замовленням. Про це повідомив юрист Ігор Кізіма, який представляє в суді інтереси випускника Дипломатичної академії при Міністерстві закордонних справ України.

На думку правозахисника, свідченням процесуальної недобросовісності А.Єрмолаєва є його настійливі спроби схилити суд до припинення процесу під надуманим приводом «спливу терміну позовної давності» замість розгляду справи по суті.

Позиція позивача, за словами І.Кізіми, полягає у необхідності надання вичерпної правової оцінки діям та бездіяльності Національного інституту стратегічних досліджень у зв’язку з невиконанням ним не лише окремої угоди-направлення про підготовку магістра зовнішньої політики в Дипломатичній академії України при МЗС, але й відповідних прямих вимог постанови Кабінету Міністрів України від 20.07.1996 № 779 «Про Дипломатичну академію України при Міністерстві закордонних справ» та постанови Кабінету Міністрів України від 22.08.1996 № 992 «Про Порядок працевлаштування випускників вищих навчальних закладів, підготовка яких здійснювалася за державним замовленням».

Правозахисник також зазначив, що в ході судового засідання були оприлюдненні факти сумнівного маніпулювання штатними одиницями у відділі зовнішньої політики Національного інституту стратегічних досліджень протягом 2011 року, які мають бути детально вивчені судом. «Ми не допустимо приховування зловживань владою та службовим становищем, а тому наполягаємо на проведенні судового слідства у повному обсязі. Навіть якщо це стосується чиновника, безпосередньо підпорядкованого Президенту України», – наголосив юрист І.Кізіма.

Про подальший розвиток подій буде повідомлено.

0 коментарів

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии