А.С.Д. в Google News - натисніть Підписатися

Комуністична брехня та її голуби

'КомуністичнаДавно відомо, що жодна порядна людина не стане сперечатися з комуністами, намагатися з ними дискутувати. Собі дорожче.

Бо, по-перше, це безперспективно - все одно, що сідати грати в карти з шулерами-рецидивістами, по-друге, це непорядно, бо як можна подавати людям руку, якщо на їх совісті мільйони безневинних жертв (тобто це суцільний стокілометровий цвинтар загублених душ), по-третє, це безсенсово, адже нинішні комуністи примудрилися навіть продати навіть своїх же класиків. Не дорого, але з певним таки ґешефтом. Не вірите? Зауважте: Маркс із Енгельсом перевернулися б у могилах, коли б побачили, як нині розкошує в своєму маєтку їх «послідовник», «борець за щастя всіх гнаних і голодних» Петрусь Симоненко. А дєдушка Ленін нині має підскочити, як ушпарений, трясучи засушеними вилицями у Мавзолеї, від того, що лідер сучасної Компартії хрестить лоб та дере пельку за канонічну Православну церкву Московського патріархату. Це ж повне мракобісся, з погляду комуністичної доктрини! Підтвердження цьому те, що згадана партія знищила тисячі храмів, розстріляла сотні тисяч священнослужителів. Але тепер просто сказала, з наївним виразом обличчя малої дитини, яка надзюрила в штанята, вибачайте, трохи помилилися. Так собі нашкодили дещо, і протягом якихось сімдесяти років. З ким не буває?

Беззаперечно, що нині маємо прогрес: раніше комуністи були відвертими злочинцями, аферистами та шахраями, з великої марксистсько-ленінсько-сталінської дороги, тепер же вони просто політичні повії… До того ж дешеві. Вибачайте, це майже точна сентенція з того ж дідуся Леніна.

При цьому не слід розслаблятися. Нині так званих комуністів маленька маргінальна жменька, яка все ж міцно тримається за найбільш паскудні традиції і одна з них – брехня. А як казав вірний учень комуністів Гебельс, брехні мало не буває...
Днями випадково, перемикаючи телевізор, я натрапляю на «Свободу слова» з Куліковим і там пряме уособлення «Мальчіша Плохіша» товаріщ Олександр Голуб, верещіть, як вгодований кнур Віщун на Хрещатику: давайте не будемо просторікувати про розвал Радянського Союзу!

Виявляється, коли союз розвалювався, то ніби наш мандатоносний опецьок приходив до донецьких шахтарів і питав, чого вони бастують? (немов у давній казці Ленін звертався до ходаків). І ніби ті, трохи не з поклоном, відповідали, що вони хочуть імпортних меблів, квартир і машин поза чергою… Тобто, трохи не з жиру бісилися.

…Брехня брехнею, але як кажуть у нас на Донбасі за «базар треба відповідати». Навіть серпасто-молотастим мракобісам.
А то за таку дурню шахтарі можуть і зловити маленького лідера червоних та відірвати те, чим так пишається все той же кнур Віщун. Адже не відомо, скільки років було Голубу під час шахтарських страйків і де він був. Я ж, наприклад, точно пам’ятаю, що мій вітчим тоді працював на шахті «Ясиновка-Глубока» (Це між Макіївкою та Єнакієвим, «Макіївугілля»). Це де речі, перша шахта, яка в Радянському Союзі почала знаменитий страйк, що і призвів до розвалу радянської імперії. Якщо ж не вірите, то подивіться матеріал тут: pamyat/pamyat7/index.htm

Так от, тоді ні про які гарнітури та розкіш не йшлося. Народ уже кілька років впевнено, під проводом Компартії, йшов за межу повного зубожіння. Більшість громадян ще пам’ятають пусті прилавки, безвихідь. А шахтарі тоді ще мали рабське соціальне забезпечення, трохи не сталінського зразка.

Тоді «іскрою, з якоа розгорілося полум’я» стало те, що шахтарі майже три місяці не отримували зарплатні. Зовсім. Ні копійки. Це дрібниці?

Спитайте на Донеччині, як дружини та матері не знали, що покласти своїм чоловікам та синам у традиційний тормозок, коли ті вирушали у забій. Тому панові Симоненкові (бо за своїми статками, лідер КПУ давно є справжнім поміщиком, паном-глитаєм) перед тим, як напередодні виборів випускати на ефіри Голуба, варто не годувати його «варєньєм і пічєнньєм», а хоч трохи навчити простій істині, що брехні буває таки забагато.

0 коментарів

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии