А.С.Д. в Google News - натисніть Підписатися

Військові розкритикували екс-міністра оборони Гриценка

'ВійськовіМіноборони кинуло десятки сімей, які придбали квартири в Святошинському районі міста Києва по вулиці Бударіна.

Про це заявив полковник запасу, колишній співробітник КРУ Остап Осинчук під час прес-конференції в агентстві ЛігаБізнесІнформ 4 лютого.

«В 2005 році Міністерство оборони стало замовником багатоповерхового будинку в столиці по вулиці Бударіна під державні гарантії. В результаті квартири не отримали ані афганці, ані чорнобильці, ані багатодітні сімї, які мали заселитися в цей будинок. Це сталося, ще коли міністром оборони був Анатолій Гриценко. Ми зверталися до Гриценка та до діючих чиновників, до народних депутатів, але проблема не зсунулася з місця. Люди змушені місяці та роки витрачати на судову тяганину», - каже Остап Осинчук.

«Ми переконалися, що «помаранчеве» керівництво Міноборони забуло про людей, не думало ані про потреби простих українців, ані про потреби армії», - додає майор запасу Ігор Рудич.

Військові пообіцяли і надалі намагатися впливати на вирішення ситуації, в тому числі проводити журналістське розслідування щодо дій попереднього керівництва оборонного відомства, зокрема й Анатолія Гриценка, що, на їх думку, призвели до руйнування системи, вимивання коштів з МО та поширенні секретної інформації щодо стану справ збройних сил.

Нагадаємо, нещодавно народний депутат Анатолій Гриценко звинуватив Арсенія Яценюка та Олександра Турчинова в узурпації на прийняття рішень у ОО «Батьківщина» та висловив думку, що частина складу фракції не бажає звільнення Юлії Тимошенко з Качанівської колонії.

Джерело: ОПАД

0 коментарів

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии