А.С.Д. в Google News - натисніть Підписатися

Реєстрація фізичної особи (ФОП, СПД)

СПЕЦІАЛІЗУЄМОСЯ НА РЕЄСТРАЦІЇ! Замовляйте послугу в компанії «Юрист Львів» і ви позбудетеся від багатьох питань з реєстрацією Вашого бізнесу! Зручно, надійно, за невелику оплату і за мінімальний час. Доручіть реєстрацію ФОП нам і ми виконаємо її на найвищому рівні!


Послуга доступна в містах Західного регіону (Луцьку, Рівному, Ужгороді, Івано-Франківську, Мукачеві, Чернівцях, Тернополі, Хмельницьку) ті місті Львів.


Фізична особа-підприємець (ФОП) повинна бути зареєстрована в певному порядку до Законодавства України. Також у Законодавстві України чітко прописані норми для громадян, які мають право (досягнення 18 років, або за трудовім договором чи дозволом батьків з 16ти років) займатися оформленням ФОП і категорії громадян, які не мають право займатися своїм бізнесом (люди які займають високі посади в органах прокуратури, нотаріату, суду, внутрішніх справ; військовослужбовці, після заборони судом, люди з непогашеною судимістю за хабарництво і крадіжку).


ФОП на відміну від юридичних осіб можуть працювати без печатки, статутного капіталу і установчих документів, також може нести відповідальність перед позичальником навіть своїм майном, в подальшому на нього буде накладене стягнення.


АЛГОРИТМ РОБОТИ «ЮРИСТ ЛЬВІВ», що входить до послуги:



  • Безкоштовна консультація полуги - реєстрація фізичної особи, підготовка пакету документів та подальший супровід на всіх етапах проходження процесу. Термін виконання – 1 робочий день;

  • Проходження самої реєстрації в Державних органах (отримання виписки з ЄДР) – 3-5 робочих днів з моменту підписання всіх документів;

  • Виготовлення якісної печатки (за необхідністю) – 3 години;

  • Реєстрація книги доходів (займає найбільше часу) – 10робочих днів;

  • І безкоштовна доставка всього пакету документів замовнику, за вказаною Вами адресою заздалегідь.


А для швидкої роботи наших юристів, ми просимо надати нам такі відомості: контактний номер вашого телефону (мобільний або стаціонарний), відомості про вибраний вид майбутньої діяльності (найкраще, щоб відповідав класифікатором КВЕД, один основний і кілька додаткових); форма оподаткування – спрощена система (єдиний податок, його групу ) і загальна система.


НАС РЕКОМЕНДУЮТЬ! ЗАМОВЛЯЙТЕ ПОСЛУГУ САМЕ ЗАРАЗ!


НАШІ КОНТАКТИ:


Сайт ЮРИСТ ЛЬВІВ:


http://zakon.lviv.ua/




Телефони:



  • +38 (067) 574-80-10

  • +38 (068) 777-22-73




Email:

  • info@zakon.lviv.ua




Адреса:

  • 79005, вулиця Тершаковців, 2А

  • м. Львів, Україна



0 коментарів