А.С.Д. в Google News - натисніть Підписатися

Пошукова система для автобусних квитків


Завдяки інтернету можливості системи обслуговування стають дедалі вражаючими. Ще вчора потрібно було витрачати кілька годин часу та гроші, щоб поїхати на вокзал, вистояти чергу, дізнатись про наявність квитків у потрібному напрямку, визначитись з покупкою та врешті придбати проїзні документи. І все це часто відбувалось у незручних умовах, під лемент юрби тих, хто хоче скоріше поїхати, чи просто придбати квиток.

Пошукова система для автобусних квитків

Але треба дякувати сучасному прогресу та добрим людям, що створюють зручні сайти, з якими марнування часу та грошей сходить нанівець. От і сайт легко вирішує ваші питання, якщо ви шукаєте автобусні квитки. Не виходячи з власної кімнати, чи навіть не встаючи з дивану, ви маєте можливість дізнатися все про автобусні маршрути у потрібному вам напрямку, а також одразу придбати квиток он-лайн, сплачуючи з банківської картки. А якщо вас чекає далека дорога з необхідністю пересадок, то цінність такого сервісу зростає ще більше. Тут є можливість спланувати свою подорож так, щоб уникнути марнування часу на далеких автостанціях, або підібрати найбільш економний варіант поїздки.

Користування сайтом досить просте. Ви фіксуєте місто виїзду та прибуття, дату подорожі, а сервіс підбирає всі варіанти автобусних рейсів, якими можна скористатися для цієї поїздки. Враховуються також і міжнародні рейси, тому можна підібрати варіанти автобусних маршрутів до Європи, чи країн СНД. Обираючи рейс, ви бачите наявність вільних місць, марку самого автобусу, присутність в ньому кондиціонера, телевізора та інших зручностей. Після реєстрації на сайті, ви отримуєте особистий кабінет, в якому фіксуються придбані квитки, а також створюється зручна форма для їх роздрукування. Роздрукований білет і є вашим проїзним документом. При необхідності, якщо виникли якісь сумніви чи запитання, можна безпосередньо зв’язатися з представниками сайту по телефонам, або надіслати їм листа та отримати відповідь.

Перевізники також мають можливість реєструватись в системі «Рейс» і пропонувати свої послуги через сервіс сайту.

0 коментарів

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии