А.С.Д. в Google News - натисніть Підписатися

Якщо автомобіль потребує допомоги


Кількість автомобілів, що курсують нашими дорогами, зростає з кожним роком, що говорить про те, що авто все більше з предмета розкоші перетворюється в те, чим він і був створений - на засіб пересування. Так, за даними за 2012 рік на тисячу жителів у Львівській області припадало 102 автомобіля, а в великих містах ця цифра виявиться значно вище (наприклад, для Києва - 343 авто на тисячу жителів). За тією ж статистикою, це число збільшується щорічно приблизно на два відсотки. Йдеться про приватні авто, не враховуючи численного комерційного парку транспортних засобів.

Якщо автомобіль потребує допомоги

Разом зі зростанням кількості автотранспорту, підвищується також якість та кількість послуг, що можуть бути використані автовласниками. Поступово відходять у минуле ті часи, коли автолюбитель мав опановувати ази слюсаря і бути готовим усунути будь-яку поломку «залізного коня», якщо вона трапилась десь у дорозі. Сьогодні, якщо під час перевезення вас спіткала технічна проблема, або сталося ДТП, досить набрати номер служби сайту евакуатор Львів.

Служба допомоги надає послуги евакуатора для різних типів транспорту, в тому числі для вантажівок і автобусів. Для цього в парку служби є евакуатори з лебідкою і маніпуляторами, а також дворівневі. При необхідності можливий ремонт на місці, послуга з оформлення протоколу ДТП європейського зразка, виклик аварійного комісара для оформлення настання страхового випадку. У ситуації, коли вам знадобиться допомога в інших регіонах, на цьому ж сайті ви зможете замовити евакуатор з будь-якого обласного центру України.

Вам достатньо просто зателефонувати за телефоном, вказаним на сайті «Евакуатор. Львів» та описати ситуацію, а оператори швидко оцінять її, запропонують оптимальне рішення для вашого випадку. Служба працює цілодобово, тому фахівці зможуть оперативно виїхати до вас на допомогу.

0 коментарів

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии