А.С.Д. в Google News - натисніть Підписатися

Драбина: ваш шлях нагору


Для того, щоб сходи в небеса не стала дорогою до пекло, варто задуматися про їх надійність та якість.

Драбина: ваш шлях нагору

Отже, драбина. Що, здавалося б, може бути простішим за цей побутовий пристрій? Але шлях наверх завжди пов'язаний з ризиком, тому драбина має бути міцною. А ще бажано, щоб сходи були легкі, якщо мова йде про переносну драбину. Сьогодні вже мало хто користується сходами хендмейд, адже на ринку вистачає сучасних, стильних і якісних драбин. Так, якщо виникла проблема драбину на горище львів купити, то досить пройти коротенький шлях в кілька кліків і опинитися на сайті, де вашому погляду постануть десятки витончених драбин.

Як вибрати ті, єдині сходи, яким ви довгі роки будете довіряти своє тіло під час підйому на горище? Якщо говорити про матеріал виробу, то драбини виготовляють з деревини, металу, або їх поєднання. Ціна пристрою буде сильно відрізнятися від сорту використаного дерева, від фізичних характеристик сходів, від оригінальності дизайну. Зазвичай для дешевих варіантів сходів використовують сосну, а більш дорогі моделі виготовляються на основі бука, або дуба.

Сучасну драбину важко уявити без захисту від ковзання і системи кріплень, які надійно утримують сходи на встановленому місці. Ще одна характеристика сходів - її вантажопідйомність. Зазвичай вона перевищує 100 кг і може дозволити підніматися на горище людині з вантажем в руках.

На драбинному ринку існують і свої впізнавані бренди, яким варто довіряти. У Львові популярні сходи польського виробництва від компанії OMAN, а також українсько-італійський продукт BUKWOOD, що виготовляється з міцного букового дерева, або дуба.
Що ж стосується ціни, то вона мало відрізняється, оскільки сходи - предмет досить простий. Слід орієнтуватися на вартість близько двох тисяч гривень.

0 коментарів

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии