А.С.Д. в Google News - натисніть Підписатися

Переваги світлодіодних ламп

Багато покупців на даний момент активно цікавляться світлодіодними лампами. Все це цілком зрозуміло, адже ці освітлювальні прилади мають масу переваг. Якщо плануєте купувати такі лампи, рекомендуємо спочатку ознайомитися з їх перевагами.


Які плюси використання LED ламп?


1. У зв'язку з тим, що світлодіодні лампи мають надійний корпус, вони з легкістю переносять можливі удари і вібрації. Навіть, якщо прилад впаде на тверду основу, він не розіб'ється. Так як корпус виробу виготовлений з досить міцного матеріалу.


2. Світлодіодні лампи здатні експлуатуватися дуже довго в порівнянні зі звичайними освітлювальними приладами. Ця перевага для багатьох покупців має важливе значення.


лампи


3. У LED світильниках всередині немає ртуті або якихось інших речовин, які небезпечні для здоров'я. Тому нічого страшного не станеться навіть якщо лампа розіб'ється. Крім цього, з утилізацією таких приладів проблем не буде, і все це через те, що вони виготовлені з нешкідливих матеріалів.


4. Плюс до всього іншого, дані лампи не завдають шкоди довкіллю приладами. Якщо покупець зацікавлений у використанні тільки нешкідливих пристроїв, то ці лампи підійдуть як не можна до речі. До того ж, завдяки наявності у ламп цієї якості, їх нерідко застосовують в лікарнях і дитячих кімнатах.


5. У тому випадку, якщо направити світло від світлодіодної лампи на предмети меблів або картини, то вони під його впливом не втратять свого кольору. LED лампи не здатні випромінювати ультрафіолетові промені, з цієї причини вони не мають негативного впливу на поверхню таких виробів. У зв'язку з цим, світлодіодні освітлювальні прилади нерідко застосовуються при облаштуванні житлових приміщень. З їх допомогою можна створити красиву підсвічування або ж зробити основне освітлення в будинку.


6. Більшість покупців зацікавлені в використанні світлодіодних ламп, так як за допомогою таких приладів реально заощадити на електроенергії. Адже дані пристрої збільшують споживання набагато менше електрики, відповідно оплата помітно знижується.


7. Якщо напруга в будинку часто стрибає, то зробити це явище непомітним можна, якщо поставити світлодіодні лампи. На їх роботі перепад напруги ніяк не відбивається.


8. Крім цього, такі лампи випромінюють м'яке світло, який набагато приємніше для зору. Інші лампи не здатні випромінювати таке світло.


На сайті ledstorm.ua ви завжди знайдете світлодіодні лампи від кращих виробників, які зарекомендували себе як в Україні, так і в інших странах.


0 коментарів

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии