А.С.Д. в Google News - натисніть Підписатися

Імпланти: друге життя вашої посмішки


Імпланти:  друге життя вашої посмішки

На жаль, зуби, які виростають на місці дитячих молочних, даються над один раз на все життя. І не так легко їх зберегти від руйнування до самої старості. Причиною тому можуть стати як характер харчування, або води, так і спадковість, чи фізичне ушкодження. Тому рано чи пізно перед кожним постає проблема відновлення втрачених зубів.

Якщо ще десяток років тому в разі втрати декількох зубів доводилося звертатися до ортодонта для виготовлення зубного «містка», то сьогодні стала можливою операція по установці імплатов. Для того, щоб докладніше дізнатися, яка існує на зубні імпланти ціна, необхідно враховувати місце розташування відновлюваного зуба, вартість самих матеріалів, а також обладнання самої клініки. На даний час ціна імплантації зубів в Україні є досить прийнятною для того, щоб пацієнти приїжджали для проведення цієї операції з інших країн.

Найбільш надійна процедура установки зубних імплантів може займати кілька місяців. Спочатку в кісткову тканину щелепи встановлюється коренева частина імпланта, яку виготовляють зазвичай з титанового сплаву. Повинен пройти якийсь час, перш ніж цей корінь майбутнього штучного зуба обросте живою тканиною. На нижній щелепі цей процес займає пару місяців, на верхній - трохи більше часу. Потім на укорінену основу встановлюють зовнішню частину імпланту, яка називається абатмент. Останній етап імплантації зуба - ортопедичний. Виготовляється індивідуальний керамічний аналог зуба, підбирається його колір, та проводиться безпосередня установка.

Зубні імпланти дозволяють користуватися штучними зубами так само, як і здоровими. Вони зберігають природну красу зубного ряду, не викликають дискомфорту, який виникає при використанні знімних протезів. З такими зубами ви зможете частіше і природніше посміхатися, не стримуючи себе.

0 коментарів

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии