А.С.Д. в Google News - натисніть Підписатися

Що собою представляють сучасні сенсорні екрани ?


Обладнання, без якого важко уявити сучасні прилади обслуговування населення


Сьогодні все більше пристроїв обладнуються сенсорними екранами . Це обумовлено тим, що вони об’єднують в собі високоякісний монітор і засіб керування та вводу. Адже все давно в минулому ті часи, коли сенсорні монітори були досить крихкі та мали велику кількість нарікань в роботі. Сучасні прилади даного типу є одними із передових виробів у світі.

Які бувають сенсорні екрани?


Найбільш популярні сенсорні монітори виготовляються по проекційно-ємнісній технології. Вони швидкі в роботі та у відклику на дотик, проте реагують виключно на натискання пальцем. Найбільш часто використовуються в інформаційних кіосках, торгових автоматах, квиткових терміналах.

Тим, кому потрібен більш надійний захист, краще зупинитись на сенсорних моніторах, виконаних за технологією поверхнево-акустичної хвилі. Вони є найбільш захищеними приладами даного типу, здатні досить добре протистояти фізичним пошкодженням та зламу. Керувати таким екраном можна за допомогою будь-якого предмета. А найчастіше використовуються дані сенсорні монітори в платіжних терміналах, банкоматах, гральних автоматах.

Що собою представляють сучасні сенсорні екрани ?

В сучасних POS-терміналах, промисловості, транспорті та медичному обладнанні використовуються сенсорні монітори, виготовлені за технологією 5-провідний резистивний. Така сфера поширення обумовлюється тим, що вони чудово захищені від вологи, пилу, бруду, готові до керування за допомогою будь-якого предмета та мають високу якість зображення.

Сенсорні ж екрани з інфрачервоною технологією чудово зарекомендували себе у роботі в інформаційних кіосках, довідкових терміналах. Це зумовлюється тим, що вони реагують натискання будь-яким предметом, досить добре захищені від вологи та бруду. Хоча і мають захист від фізичного впливу, проте поступаються в цьому показнику іншим видам.

Кращі сенсорні монітори сьогодні і зараз


Багатий вибір сенсорних моніторів пропонується сайтом touch.ua. Великий та розгорнутий каталог допоможе кожному вибрати необхідний для себе товар. Адже компанією пропонуються сенсорні екрани всіх сучасних типів та досить різноманітних розмірів.

Всі монітори є досить якісними. Вони здатні безперервно пропрацювати своїм господарям не один рік. До того ж, вони витримують одну область натискань до 200 000. Та і вартість сенсорних моніторів від touch.ua більш приємні ніж у конкурентів.

0 коментарів

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии