А.С.Д. в Google News - натисніть Підписатися

Квартира в Чернівцях


Одним з оптимальних варіантів нерухомості в будь-якому місті є квартира. Приватний будинок в межах міста, як правило, обходиться набагато дорожче, і вимагає більш високих витрат на обслуговування. Саме тому багато городян віддають перевагу квартирам у багатоповерхівках.

Перед тим, як купити квартиру в Чернівцях, слід визначитися з бюджетом і типом житлового об'єкта — новобудова або «вторинка». В даному випадку перший варіант кращий, так як навіть при більш високих витратах на покупку, ви отримуєте абсолютно новий об'єкт з повноцінним експлуатаційним ресурсом. Покупцеві не доведеться в недалекому майбутньому ремонтувати комунікації, здійснювати капітальний ремонт, замінювати вікна і т. п.

Бюджетна і преміальна нерухомість


Недорогі квартири в новобудовах складають основну масу пропозиції на ринку. Об'єкти виконані без особливої зовнішньої архітектури, підземних паркінгів, облагородженої прибудинкової території. Однак, низька вартість квадратного метра обумовлює високий попит на даний клас нерухомості. Квартири преміального класу, як правило, розташовані в центральних районах міста, і розроблені для максимально зручної експлуатації. Така нерухомість володіє привабливою зовнішньою архітектурою, володіє великою кількістю паркувальних місць, а квартири мають зручне планування.

Як заощадити при покупці нерухомості


Найбільш очевидним варіантом економії є інвестування в будівництво. Тобто, квартира частково або в повному обсязі сплачується інвестором на початкових етапах будівництва. При цьому, економія може складати до 30% від кінцевої вартості квадратного метра після здачі об'єкта в експлуатацію. Молоді сім'ї можуть скористатися державними програмами кредитування або придбати квартиру з відшкодуванням частини її вартості державою. Щоб скористатися такою програмою потрібно вистояти в черзі та підготувати пакет необхідної документації. Проте. це вимагає багато часу.

У певних випадках, можна знайти квартиру в новобудові на вторинному ринку. Не рідко, інвестори з різних фінансових чи особистих причин продають куплену квартиру по собівартості. Як результат, ви зможете придбати житло в зданому будинку за ціною, яка була встановлена на початковому етапі удівництва або навіть нижче. Таким чином, можна заощадити велику суму грошей та отримати нове або практично нове житло в новобудові.

Квартира в Чернівцях

0 коментарів

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии