А.С.Д. в Google News - натисніть Підписатися

Правила вибору шкіряного взуття


Шкіра - класичний матеріал для виготовлення надійного та якісного взуття. Причина цьому - не лише данина традиції, але і органічність такого взуття, його зручність і екологічність. Нога в шкіряному черевику відчуває себе комфортно, шкіра дозволяє тілу дихати, вбираючи зайву влагу.

Правила вибору шкіряного взуття

Тим не менш, вибір кожаного взуття - завдання не просте. Не тільки завдяки різноманітності його асортименту, що існує на ринку, але й у зв'язку з тим, що шкіра може бути дуже різноманітною.

Почнемо з розвінчення міфа про те, що якісне шкіряне взуття повинне належати лише відомим світовим брендам. В Україні також існують компанії, що виробляють добре шкіряне взуття вже багато років, адже наша країна - традиційно багата тваринницькими господарствами, отже, має великі запаси кожаної сировини. Наприклад, можна придбати шкіряне взуття оптом в TM Lider. Ця львівська взуттєва компанія працює з 1993 року, виготовляючи продукцію для жінок, чоловіків та дітей.

На що варто звертати увагу при купівлі шкіряного взуття?


Спочатку переконайтесь, що перед вами справжня шкіра, а не замінник, який навчились робити дуже схожим на натуральний продукт. Для цього треба понюхать вподобану взуванку. Запах дубильних речовин, що використовують при вичиненні шкіри, виробники замінників імітувати ще не навчалися. Але цей запах не повинен бути досить різким. Особливо важливо це при купівлі взуття для дітей, організм яких більш чутливий до дії будь-яких алергенів та хімікатів.

Поверхня шкіряного взуття повинна бути приємною на доторк. Помніть її у руках. Якщо на поверхні з'являються складки, які одразу не розправляються, то шкіра справжня. У замінника складки на поверхні не утворюються.

Огляньте шви взуванки зі зворотнього боку. У справжньої шкіри вони будуть замшевими, що теж поки не імітується виробниками шкірзамінників.

Візуально та на доторк обстежте поверхню взуття, щоб переконатись, що шкіра не має дефектів, однакова за кольором та щільністю.

Не намагайтесь купувати взуття, що має менший розмір, ніж потрібно. Надії на те, що в процесі ходи вона розноситься, не варті тих страждань, які ви заподієте при цьому своїми ногами.

Погляньте на шви вподобаної парі черевиків, особливо на з'єднання верхньої частини з підошвою. Вони повинні бути рівними. Якщо взуття прошите (що добре), то переконайтеся, що нитки ніде не стирчать, якщо проклеєна - перевірте, щоб клей не проходив з місць з'єднання.

Подошва у добротного шкіряного взуття теж може виготовлятись зі шкіри, тільки дуже цупкої. Але при частих піших подорожах така підошва дуже швидко стирається.

0 коментарів

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии