А.С.Д. в Google News - натисніть Підписатися

Ведемо бізнес точно: курси для бухгалтерів


На хороших бухгалтерів завжди існує запит на ринку праці, адже ця професія пов'язана з великою відповідальністю при обчисленні податків, коштів та матеріальних цінностей.

Ведемо бізнес точно: курси для бухгалтерів

Іноді від дій бухгалтера залежить не просто прибуток, а й доля підприємств. Тому ця професія не тільки дуже відповідальна, але і вимагає постійного підвищення рівня профільних знань. Адже в сфері законодавства, пов'язаного з веденням бізнесу, постійно відбуваються зміни, про які повинен бути в курсі будь-який бухгалтер. Підвищити теоретичні знання і вдосконалити навички допоможуть курси «Від «чайника» до профі», спеціально розроблені як для початківців, так і для досвідчених бухгалтерів.

Школа бухгалтерів запрошує всіх, хто хоче підвищити професійну класифікацію зареєструватися на сайті «Західної консалтингової групи» і ознайомитися з програмою курсів. Бухгалтерські курси розраховані на поступове збільшення складності викладання і включає кілька тематичних модулів.

  1. Перший модуль, тривалістю 24 години (шість уроків по 4 години) присвячений первинним документам, особливостям їх оформлення і звітності.

  2. На другому модулі, тривалістю 24 академгодини, будуть розглянуті основи бухгалтерського обліку.

  3. Третій модуль називається «На ти з бухобліком». Він допоможе підвищити рівень практичних бухгалтерських навичок і включає десять занять по 4 години.

  4. Четвертий модуль під назвою "Податки для чайників" дозволить розібратися у податковому законодавстві. Включає вісім занять по 4 години.

Учасникам курсів будуть надані зразки документів, різні роздаткові матеріали, брошура з викладом основного змісту уроків. Крім цього, учасники занять отримають мультимедійні матеріали по темі, відеозаписи тренінгів та сертифікат учасника. У вартість курсів навчання включені витрати на канцтовари та кава-брейки. Заняття курсів проходять в комфортних і добре обладнаних приміщеннях, а всі викладачі доброзичливі і привітні.

Бухгалтерські курси «Від чайника для профі» розраховані для бухгалтерів, що працюють в сфері приватного бізнесу, де ставки відповідальності за помилку завжди дуже високі, а значить, від професійного рівня бухгалтера залежить не тільки його хліб, але, іноді, і успіх діяльності всього підприємства.

Курси будуть корисні як початківцям, так і досвідченим бухгалтерам, адже бути в курсі всіх нововведень і професійних прийомів дуже складно. Тому звертайтеся на сайт «Західної консалтингової групи» для реєстрації на курсах. При ранньому замовленні участі в модулях, або участі кількох осіб, вам буде надана знижка.

0 коментарів

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии