А.С.Д. в Google News - натисніть Підписатися

4 головні правила як підібрати все для свята


Якщо з приводу свого день народження чи будь-якого іншого свята ви вирішили зібрати друзів, подбайте про те, щоб їх перебування у вашому домі було комфортним. При бажанні навіть у невеличкій квартирі можна влаштувати веселе свято. Головне дотримуватися 4-х основних правил.

Правило перше – Більше місця


Оскільки у більшості квартир не панує мінімалізм, доведеться його створити на один день. Щоб підготувати все для свята, максимально звільніть місце у кімнаті, де ви плануєте збирати гостей. Розташуйте габаритні меблі по периметру, ближче до стін, а усі інші речі винесіть на балкон. Намагайтеся звільнити якнайбільше місця у центрі, щоб нічого не заважало вільно пересуватися.

Правило друге – Температурний режим


Згадайте відоме прислів’я: «Чим більше народу, тим менше кисню». І це справжня реальність, яка чекатиме на вас, якщо у маленькому приміщенні збереться купа людей. Тому заздалегідь подбайте про підтримання нормально температурного режиму. У цьому допоможе кондиціонер та вентилятор. Взимку не зайвим буде зменшити опалення. Якщо такої можливості немає, обов’язково добре провітріть кімнату перед приходом гостей та залиште вікно у режимі мікропровітрювання.

Правило третє – Речі гостей


Особливо цей пункт актуальний для холодної пори роки. Підготувавши все для свята, подбайте про окреме місце, де ви розташуєте речі гостей. Як правило, у передпокою більшості квартир не вистачить місця для розташування верхньої одежі та взуття. Саме тому слід виділити для них окреме місце в іншій кімнаті.

Також варто подбати про достатню кількість змінного взуття. Якщо є можливість, краще прибрати килими та дозволити гостям знаходитися у приміщенні, не роззуваючись. Повірте, краще потім вимити добре підлогу, ніж розташовувати десяток пар взуття у передпокої.

Правило четверте – Застілля


Відмовтеся від традиційних посиденьок за об’ємним столом, заставленим тарілками із салатами. Краще організуйте біль комфортний фуршет із великою кількістю закусок, які не потребують використання великої кількості посуду. Це значно зекономить місце у приміщенні. Розташуйте декілька столів у різних кінцях кімнати зі смаколиками, щоб уникнути стовпотворіння. Окрім того фуршет позбавить вас від необхідності очищення гори брудного посуду.

Дотримуючись цих, на перший погляд, простих правил ви зможете організувати комфортну та веселу вечірку для своїх друзів а придбати все для свята ви зможите тут https://svyatkov.com.ua/. Вони точно залишаться вдоволеними, а ви не відчуватимете себе занадто втомленими.

0 коментарів

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии