А.С.Д. в Google News - натисніть Підписатися

Як перевести гроші з Польщі: міжнародні платіжні системи



Як відправити гроші через Western Union. Які потрібно заплатити комісії - яка платіжна система вигідніше для переказу грошей з Польщі. Як перевести гроші з Польщі через MoneyGram і UNIStream. Тарифи на переказ.

Як перевести гроші з Польщі: міжнародні платіжні системи

На початок: Як перевести гроші в Україну з Польщі

Незважаючи на бурхливе зростання банківських фінансових переказів з-за кордону та різних віртуальних гаманців, для багатьох українців залишаються найбільш звичними платіжні системи, які не вимагають відкриття рахунку в банку. Наприклад, тільки через дві найвідоміші системи MoneyGram і Western Union проходить 15% всіх міжнародних переказів, зроблених українцями.

Насправді, системи перекладів діляться на міжнародні та умовно кажучи « "вітчизняні", системи, створені українськими банками і на них зав'язані. Нижче, в статті можна побачити порівняльну таблицю різних систем, щодо розміру комісії при переказі грошей в залежності від розміру суми.

Дивіться також:
Як відправити і отримати гроші з Польщі через систему SWIFT

Як й інші способи трансферту грошей з однієї країни в іншу міжнародні банківські системи мають як переваги, так і недоліки. Варто назвати найважливіші з них:

Плюси переказу грошей з Польщі через платіжні системи


Головні козирі таких систем-це гнучкість роботи, простота відправки і отримання, широка мережа відділень і відсутність прив'язки до банківського рахунку:

  1. широка мережа відділень, розташованих в банках, на пошті, просто в супермаркеті і т. д. як в Польщі, так і Україні
    простота відправлення та отримання: не потрібно відкривати рахунок в банку. Досить мати при собі паспорт, контрольний номер і пароль (для одержувача), який придумав відправник - як у Вестерн Юніон. Або тільки паспорт і код з 8-ми символом як в MoneyGram

  2. гроші приходять одержувачу дуже швидко

  3. можливість отримання грошей у валюті відправника: долари або євро

  4. оперативна реакція на зміну курсу валют якщо одержувач віддає перевагу відразу гривні)

Мінуси переказу грошей з Польщі через платіжні системи



Глобальна нестача платіжних систем один, але для багатьох користувачів він здатний перекрити всі плюси:

  1. комісія за переказ грошей досягає 5% від його суми, що робить спосіб найдорожчим з усіх. Однак, у разі нагальної потреби і при проблемах з банківською картою і т. д., навіть це може виявитися несуттєвим

  2. У кожної із систем (втім, як і в банках) є свої «нюанси» - але у випадку з перекладами з Польщі вони як правило не актуальні. Наприклад, тільки Вестерн Юніон реально займається гривневими переказами по самій Україні, пропонуючи конкурентні умови з банками, а MoneyGram дозволяє перекази за кордон тільки в євро.

Рейтинг платіжних систем в Україні за розміром комісії як міжнародних небанківських, так і прив'язаних до того чи іншого банку:

Натисніть на картинку для її збільшення, а потім на знак в нижньому правому куті:

Як перевести гроші з Польщі: міжнародні платіжні системи

Як перевести гроші з Польщі через міжнародні платіжні системи російською мовою

0 коментарів

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии