А.С.Д. в Google News - натисніть Підписатися

Відкатні ворота від виробника


Відкатні ворота – не розкіш, а необхідність


Здається, тільки нещодавно відкатні ворота були прерогативою тільки заможних володарів присадибних ділянок, гаражів та інших споруд, які потребують їх наявності. Хоча ціна конструкцій була зависокою і вони не були достатньо вдосконаленими, все одно швидко набули великої популярності. На сьогоднішній день відкатні ворота стали дуже якісними, доступними і навіть різноманітними – саме такі представлені на сайті компанії «Rolling Hi-Tech». Далі – декілька слів про різноманіття та вдосконалення.

Як відбувалася «ворітна» еволюція?


Відкатні ворота достатньо часто використовувались ще у радянськи часи, переважно у промислових зонах. Це були підвісні ворота, яки кріпилися на балку, розташовану на висоті 4-5 метрів від отвору. Вони мали два великі недоліки: були громіздкими і не завжди пропускали габаритні автомобілі. Але велика перевага – у надійності и тривалій службі!

Коли відкатні ворота почали встановлювати у приватних володіннях, першими були рейкові варіанти. Дуже прості конструктивно вони не займали багато місця і в водночас легко закривали великі проїзди.

Такі ворота відійшли у небуття в першу чергу через погодні умови, характерні для нашої території. Рейка для пересування воріт, розташована внизу, дуже часто потребувала чистки від снігу, бруду, води. А у деяких випадках робила відкриття воріт неможливим. Такі «рейкові» ворота існують і зараз, їх власники вже призвичаїлися до їх «примхів». Але зараз на зміну таким конструкціям прийшли консольні відкатні ворота.

Чим примітна консольна огорожа?


Такі ворота бувають трьох типів, в залежності від розташування несучої балки – може бути:

  • у верхній частині.

  • в середині.


  • знизу.


Конструкції – найдійні, зручні та не потребують багато втручань в свою роботу. Єдиний нюанс – потрібно багато місця (обов’язково рівного) для горизонтального пересування стулок. Як правило це плюс 150-200% ширини отвору воріт.

Усе для комфорту покупця


Компанія «Rolling-Hi-Tech» у першу чергу рекомендує своїм покупцям відкатні ворота консольного типу. Але трапляються випадки, коли ситуація потребує індивідуального підходу. Тоді можливо використання комбінованих, комплексних рішень.

У будь-якому разі, якість гарантована, як мінімум, на п’ять років. Для рішення будь-якої складної ситуації треба тільки зателефонувати менеджерам у робочий час з 9.00 до 18.00. вам гарантована компетентна консультація, допомога у виборі та оформленні покупки.

0 коментарів

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии