А.С.Д. в Google News - натисніть Підписатися

Вісім головних трендів чоловічої моди сезону весна-літо 2019


Слідкування за модою стає дедалі цікавішим для сучасних чоловіків. І не випадково, адже чоловіча мода може дійсно дивувати. Які ж цікавинки підготували для сильної статі модні дизайнери Європи?

Вісім головних трендів чоловічої моди сезону весна-літо 2019

Приталений силует


У чоловічій та жіночій моді відбувається своєрідний обмін: дівчата носять оверсайзові маскулінні речі (як наслідок нової хвилі фемінізму), а хлопці вдягають костюми та джемпери, що підкреслюють форму тіла. Сьогоднішня мода не визнає худорлявість недоліком, це тренд, тому викидаємо мішкуваті штани, темні толстовки і багатошаровий верхній одяг на користь обтягуючих джинсів і сорочок на два розміри менше.

Велика кількість модного одягу для чоловіків по цікавим цінам пропонується на сайті https://vsisvoi.ua/store/man/odyah/verkhniy-odyah.

Фотопрінти


Дизайнери наполегливо повертають нас на шість років назад, у 2013-й: фотопринт, який був дуже модний в той час, з'явився чи не у всіх провідних колекціях. Камбек почався ще в минулому сезоні, коли Раф Сімонс уклав угоду з Фондом Енді Уорхола і став запозичувати роботи художника для сорочок, суконь, джинсовок і сумок-ковшів Calvin Klein. Тепер цю ідею повторюють дизайнери Balmain, Palm Angels та інших модних брендів.

Комбінезони


Хоча магазини модного одягу свідчать, що чоловіки поки не готові до комбінезонів, світовий подіум показуючи, як класно комбінезон поєднується з тренчем або строкатою сорочкою. Для найсміливіших дизайнери пропонують моделі з пластика та вінілу, які дозволяють гуляти під дощем без парасольки.

Квітковий принт


У жіночих колекціях завжди існував надлишок флористики. А відтепер троянди, соняшники, іриси і жоржини проросли і в чоловічих модних колекціях. Причому переважно на брутальних і ділових речах: сорочках для офісу, штанях карго, джинсових куртках і теплих світшотах.

Ультракороткі шорти


На останніх показах єврорпейської моди відбулась непомітна на перший погляд революція: організатори шоу перестали голити ноги моделям. Тепер волосатий чоловік в коротких шортах - це не тільки природно, але ще і красиво.

Осучаснені мундири


Мілітарі – перманентна тенденція чоловічої моди, але вона вже добряче набридла: куртки і штани з камуфляжем переходять з року в рік і з показу в показ. Джон Гальяно, Олів'є Рустам, Дольче і Габбана першими зметикували, що цікавіше працювати не з принтами, а кроєм військових речей: на їх чоловічих шоу з'явилися відмінні деконструювані мундири.

Жилети з кишенями


В той же час інші законодавці моди звертаються до стилю мілітарі, переосмислюючи не військовий костюм, а екіпіровку американського поліцейського. Жилети з місткими кишенями в стилі Анатолія Вассермана, в наступному сезоні стануть самим функціональним маст-хевом.

Гліттер


Блискітки, як і квітковий принт, в жіночих колекціях перетворилися з тренда в буденність. У чоловіків же це виглядає оригінально та свіжо - спасибі Елтону Джону та Філіпу Кіркорову: виглядати по-королівськи тепер хочуть не тільки пенсіонери, а й мілленіали.

0 коментарів

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии