А.С.Д. в Google News - натисніть Підписатися

Найкращі пластикові вікна за найпривабливішими цінами


Сьогодні конструкції з металопластику стали найбільш поширеним варіантом сучасних віконних систем. Їх встановлюють в багатоповерхових будинках і заміських котеджах, офісах і виробничих приміщеннях. Така надзвичайна популярність обумовлена не лише довговічність та зручністю в користуванні, але й досить привабливим зовнішнім виглядом.

Найкращі пластикові вікна за найпривабливішими цінами

Компанія «Лінія вікон» пропонує в широкому асортименті вікна пластикові, ціна яких є доступною для більшості мешканців України. Детальну інформацію по цінах на вікна в київському регіоні можна отримати на сайті

саме «Лінія вікон»?
Європейська якість готових виробів та високий рівень обслуговування, ексклюзивний дизайн конструкцій та прогресивний підхід до їх створення, залучення досвіду та безпосереднє співробітництво з ведучими світовими виробниками комплектуючих – все це характерні ознаки успішної діяльності компанії «Лінія вікон», які забезпечили їй заслужену репутацію серед замовників та лідируючу позицію на вітчизняному ринку віконних конструкцій.

Компанія «Лінія вікон» вже майже 15 років відома, як багатопрофільне підприємство з власним виробництвом та наданням додаткових послуг. Зокрема виготовлення вікон-ПВХ, професійний монтаж готових конструкцій, ремонт балконів та ін.

Щира турбота про кожного клієнта, надання їм змоги комплексного вирішення проблем з ремонту та будівництва, сприяння підвищенню комфорту житла – основні принципи діяльності компанії «Лінія вікон».

Чим приваблюють вироби справжніх професіоналів?

При виготовленні віконних конструкцій з металопластику спеціалісти компанії використовують ПВХ-профіль німецького бренду Рехау, заслужено визнаного на світовому ринку вже більш, як півстоліття.

Замовляючи віконні конструкції в «Лінії вікон», ви гарантовано отримаєте:


  • Довговічність та багатофункціональність готових виробів завдяки суворому контролю на всіх етапах виробництва;

  • Високопрофесійний монтаж та достойний рівень якості придбаної продукції;

  • Можливість отримання кваліфікованої консультаційної допомоги від досвідчених фахівців.

Всі євровікна виготовляються з використанням виключно оригінальних комплектуючих, що в результаті забезпечує:

  • Економію тепла приблизно на 70% більше в порівнянні з дерев’яними віконними рамами;

  • Високу звукоізоляцію;

  • Доступну вартість – відсутність накруток та переплат посередникам.

Для отримання додаткової інформації подзвоніть за контактним телефоном.

0 коментарів

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии