А.С.Д. в Google News - натисніть Підписатися

Авторський дизайн інтер'єру квартири в стилі лофт в Києві


Сьогодні існують різні стилі оформлення інтер'єру. Один з найбільш модних, актуальних і популярних серед наших співвітчизників - лофт. Якщо ви втомилися від банальних ремонтів, а душа жадає чогось екстраординарного, loft - те, що вам потрібно!

Що таке стиль лофт в інтер'єрі квартири?


Дизайн квартири стиль лофт КиївДизайн квартири стиль лофт КиївЛофт - це окремий дизайнерський напрямкок у оформленні інтер'єрів, який набув широкого поширення в останні роки. Йому притаманні такі характерні риси:

  • присутність інтер'єрної декоративної кладки і штукатурки;

  • наявність дерев'яних дощок;

  • видимі інженерні комунікації;

  • високі стелі;

  • підлога з натурального дерева з ефектом старіння та ін.

Якщо використовувати цегляну кладку немає можливості, на допомогу приходять шпалери, що імітують цегельну стіну.

Ще одна важлива особливість лофт - відсутність перегородок в інтер'єрі. Тут вітається максимальна кількість світла і свіжого повітря. Якщо в кімнаті є «зайві» стіни, від яких можна безболісно позбутися, то з ними слід якомога швидше розлучитися.

Чи готові втілити в своєму будинку стилістичну концепцію лофт? Чи не боїтеся сміливих дизайнерських рішень? Скоріше зверніться у студію дизайну інтер'єру Ірини Карликової. Ми запропонуємо стильні та практичні дизайнерські рішення, готові і авторські проекти дизайну інтер'єру.

Лофт - комбінація різних архітектурних рішень


Стиль лофт передбачає використання великої кількості старих елементів, які на перший погляд можуть здатися малопривабливими - бетонних і цегляних стін, труб, вентиляційних систем і т.д. Однак, loft - це не тільки мотлох. Тут мають місце бути і сучасні предмети, в тому числі ультрамодна техніка для дому. Правильний і вдалий симбіоз старого і нового дозволяють створити по-справжньому ефектну картинку, на яку розраховує замовник.

Меблі в лофт виступають не тільки функціональним елементом, а також виконують і інші завдання. Наприклад, дозволяє вдало розбити кімнату на окремі зони. Найкраще в лофт вписується мікс антикварної і ультрасучасної меблі.

Розпізнати лофт досить просто. Його важлива «родзинка» - високі стелі і величезні вікна. Чим вище і більше, тим краще. На особливому рахунку у дизайнерів вікна від підлоги до стелі, які забезпечують приміщення максимальною кількістю природного освітлення.

При оформленні інтер'єру квартири в стилі лофт можна сміливо використовувати графіті, постери і навіть неординарні дорожні знаки. Якщо все це не здається вам надто дивним, сміливо дійте і обирайте лофт для оформлення квартири або заміського будинку.

Кому потрібен дизайн інтер'єру квартири в стилі лофт?


Стиль лофт у інтер'єрі квартири - це креатив, які зрозумілий далеко не всім. Якщо ви творча людина, яка без проблем сприймає щось неординарне, лофт доведеться вам до душі.

Крім того, дане стилістичне спрямування підійде економним людям, адже мінімалістичний урбаністично-промисловий стиль по праву вважається одним із самих бюджетних напрямків.

Гідно оцінять переваги та особливості loft стилю волелюбні особистості, які люблять виходити за рамки, бути в центрі уваги і не сприймають нав'язані суспільством стереотипи.

Що пропонує студія дизайну інтер'єру Ірини Карликової?


  1. небанальні дизайн-проекти на будь-який смак, колір і гаманець;

  2. цікаві дизайнерські рішення;

  3. доступні ціни на послуги розробки і реалізації дизайн-проектів будь-якої складності;

  4. консультації кращих дизайнерів інтер'єру Києва, які обожнюють лофт, мінімалізм, а також скандинавський стиль дизайну інтер'єрів;

  5. якісне обслуговування і відмінний рівень сервісу;

  6. індивідуальний уважний підхід до кожного замовника.

0 коментарів

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии