А.С.Д. в Google News - натисніть Підписатися

Застосування фронтальних навантажувачів в сільському господарстві


Трактори є незамінним транспортним засобом в сільському господарстві. Вони використовуються як тяглові, буксирні або підйомні машини. Фронтальні навантажувачі JCB значно розширюють спектр функцій. Що саме представляють собою ці агрегати та на що повинні звернути увагу люди, зацікавлені в покупці? Наступна стаття відповідає на ці та інші питання.

Додаткове обладнання для тракторів


Фермерське господарство важко уявити без техніки. Трактори використовують найчастіше, з їх допомогою виконують багато задач, проте існують й інші агрегати, не менш потрібні на фермі. Фронтальні навантажувачі JCB — це сучасні автоматизовані транспортні засоби. Ними зручно керувати, вони дозволяють виконувати багато операцій.

Техніка практична і маневрена. Це дозволяє спростити і прискорити виконання багатьох робіт. Наявність колесних фронтальних навантажувачів дає можливість піднімати, опускати і транспортувати солому, гній, грунт тощо. Швидко виконувати будь яку роботу — це не єдина перевага – відпадає необхідність купувати окремий причіп для трактора.

Як працює пристрій


Основна увага приділяється підйому і опусканню рухомого поворотного важеля. Фронтальні навантажувачі також можуть переміщувати інструменти, встановлені на пристрої. Деякі моделі мають гідравлічний насос для підйому. Він качає масло в два циліндри. Зниження відбувається шляхом витіснення масла під дією сили тяжіння. Гідравлічні системи забезпечують безперебійну роботу агрегата.

Є також фронтальні навантажувачі, які мають так звані циліндри подвійної дії. Такі пристрої можуть контролювати зниження гідравлічного тиску, що значно спрощує керування. Залежно від моделі, фронтальні навантажувачі мають різні способи управління. Проте, усі вони прості у використанні. Замість керма водій повертає один поперечний важіль або джойстик. Це істотно полегшує роботу механізатора.

На що звернути увагу при виборі


Рішення про покупку в основному залежить від потужності агрегата, висоти підйому і вантажності. Не менш важливими являються економічні показники:

  • сукупні витрати;

  • темп виконання робіт;

  • продуктивність.

Вони залежать від багатьох факторів: конструктивних особливостей, технічних характеристик. Важливу роль будуть відігравати також принципи організації праці.

До того, щоб купити фронтальний навантажувач для виконання певних задач, зверніть увагу на його габаритні розміри. Не слід віддавати перевагу дуже малим агрегатам. У такої машини буде низька потужність, що буде впливати на швидкість виконання робіт.

Важливо знати: Об’єм двигуна впливає на витрати палива. Чим він менший, тим економічніша машина. Компанія JCB виробляє фронтальні навантажувачі з об'ємом двигуна 7,7 л, однак при цьому він розвиває достатню потужність і крутний момент.

Ковш — це важлива частина навантажувача. Його об’єм має велике значення для фермерів. Ергономічна конструкція цієї деталі дозволяє утримувати матеріали і захоплювати їх без проблем. Це впливає на витрати часу та палива. Для роботи з різними матеріалами треба використовувати різні види ковшів. Для цього встановлюється швидкодійний адаптер. Механізатор може виконувати заміну, не виходячи з кабіни.

Навантажувач виконує важливі функції в якості додаткового модуля на тракторі. Вони включають в себе підйом і транспортування сільськогосподарської продукції. У статті запропоновані принципи вибору рухомого поворотного важеля, що надає можливість придбати сучасний багатофункціональний агрегат без особливих зусиль. Для фермера важливо, щоб машина могла безвідмовно працювати и швидко виконувала вантажні і транспортувальні роботи. Виробник JCB пропонує великий вибір фронтальних навантажувачів. Власники ферм можуть купити будь яку модель для виконання робіт у господарстві.

0 коментарів

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии