А.С.Д. в Google News - натисніть Підписатися

Сучасні столи для офісу: як вибрати


Сучасні тенденції в облаштуванні офісних приміщень зосереджуються на вдосконаленій ергономіці з одного боку, та на персоналізації робочого місця з іншого. У цьому контексті простої стільниці на чотирьох ніжках від популярного мережевого магазину, безумовно, недостатньо. Для задоволення сучасних вимог та задоволення користувача офісного столу потрібно щось більше...

Сучасні столи для офісу: як вибрати

Сучасні офісні столи


Для задоволення потреб різних галузей та особистих уподобань офісний стіл отримав багато нових, практичних версій. Сучасні писні столи — регульовані по висоті (столи з електричним та ручним регулюванням), мають додаткові чохли (включаючи акустичну кришку), а також різні розміри та форми. На ринку є багатий вибір:

  •  маленьких або великих столів;

  •  одномісних чи подвійних столів;

  •  багатостанційних столів;

  •  столів для роботи стоячи та багато інших.

Зовнішній вигляд офісних столів не відстає від функціональності. Відповідний дизайн дозволяє підлаштувати їх до естетичних уподобань користувача, або зберегти стилістичну узгодженість з усією композицією чи іміджем компанії. Якість використовуваних матеріалів та елегантні кольори можуть підкреслити престижність та серйозність місця, або навпаки — світла структура в енергійних кольорах підкреслює, наприклад, оптимізм, динаміку та креативність.

Компактний регульований стіл


Ідеально підходить для невеликого офісу або домашнього кабінету. Варіант віддаленої роботи вдома, який все частіше використовується в компаніях, обумовлює необхідність купити офісний стіл. Письмовий стіл, який ідеально працює вдома (і в будь-якому невеликому офісному приміщенні) — це компактний стіл з регульованою стільницею. Цей невеликий предмет меблів з простим, привітним дизайном дозволяє комфортно та ергономічно працювати вдома або в офісі.

Електрично регульований стіл


Усі, хто більшу частину своєї роботи робить за столом, раді, що відтепер письмовий стіл може дбати про стан користувача! Система електрично регульованих столів дозволяє не тільки прийняти найбільш комфортне положення під час роботи, але й — разом із програмою Desk Control — запам'ятовує налаштування та нагадує час від часу змінювати своє положення під час роботи. Це хороший стіл для комп’ютера (бажано ноутбука), для роботи в офісі або вдома. Він також доступний у вигляді подвійної настільної версії.

Столи для роботи стоячи


Через зростаючі проблеми зі здоров’ям людей, які проводять довгі години в сидячому положенні, регульовані столи мають функцію підняття стільниці на висоту, що дозволяє працювати стоячи. Але це ще не все! Такі столи, розміщені один з одним у відкритому просторі, наприклад у чотирьох, шести і більше, створюють конференц-стіл та зручну зону співпраці після підняття верхівки. Після опускання всіх вершин працівники мають посади для індивідуально зосередженої роботи.

Класичний офісний стіл


Традиційні офісні столи також функціонують (і досі працюють) — прості, елегантні та позачасові рішення, доступні у багатьох стилістичних варіантах. Вони вписуються практично в будь-які офісні приміщення та служать "підставкою" для комп'ютера і практичним робочим місцем з паперовими документами, разом з добре прилаштованим, ергономічним кріслом для письмового столу та необхідним набором офісних меблів.

0 коментарів

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии