А.С.Д. в Google News - натисніть Підписатися

Домашні електростанції - переваги використання сонячної енергії


Домашні електростанції - переваги використання сонячної енергії

Сьогодні все більше власників будинків обирають власне джерело енергії. Використання сонця як джерела енергії має багато переваг. Системи підтримки домашніх фотоелектричних електростанцій стають дедалі вигіднішими, ефективність панелей зростає, а ціни на якісні установки дуже конкурентоспроможні. Які основні переваги домашніх фотоелектричних електростанцій?

Домашня фотоелектрична електростанція - доступна кожному


Динамічний розвиток галузі та фотоелектричних систем зробить технологію, яка перетворює сонячну енергію в електроенергію, доступною кожному. Щоб стати власником домашньої сонячної електростанції, досить мати власність з простором на даху — будинок, гараж чи господарську будівлю. Існує маса можливостей встановити фотоелектричні панелі. Встановлення не вимагає зміни покрівлі, оскільки кронштейни доступні в різних варіантах. За відсутності достатнього місця на даху, можна створити наземну конструкцію. 

З розвитком технологій фотоелектричні панелі також стають дедалі доступнішими, вони більше не зарезервовані лише для багатих покупців, а доступні для тих, хто має менший бюджет. Що ще важливіше, економія за допомогою сонячної електрики не вимагає великих вкладень на самому початку.

Екологія - переваги домашньої фотоелектричної електростанції


Чиста енергія від сонця покриває потребу в електроенергії в будинку, а надлишок надходить у мережу. На відміну від звичайних методів отримання енергії, той, що надходить від Сонця, є повністю відновлюваним, а це означає, що він не закінчиться, як, наприклад: 

  • вугілля, 

  • газ,

  • нафта. 

На додаток, домашня фотоелектрична електростанція не генерує жодних викидів — вона не забруднює повітря та не створює шуму, вона безпечна для людей, чиста та екологічна.

Термін служби фотоелектричної установки становить понад 30 років. Деякі компанії пропонують отримати 15-річну загальну гарантію, яка охоплює всі монтажні компоненти, починаючи від фотоелектричних панелей, закінчуючи інвертором, кабелями та закінчуючи системою складання. Завдяки цьому можна забезпечити себе та свою сім'ю стабільним та безкоштовним джерелом енергії протягом багатьох років.

Незалежність від постачальників енергії


Інвестування в домашню фотоелектричну електростанцію дозволяє досягти свободи та незалежності в енергетиці, особливо в епоху зростання цін на електроенергію. Експерти з енергетичного сектору оголосили, що підвищення цін на електроенергію неминуче і що завдяки зростанню цін на вугілля та дозволів на викиди СО2 вони будуть продовжувати зростати. Домашня фотоелектрична електростанція може врятувати домашній бюджет від потенційних стрибків цін на електроенергію. Точно підібрана потужність установки покриває загальний попит домогосподарства на електроенергію, завдяки чому рахунки зводяться лише до фіксованих платежів — продавцю та дистриб'ютору.

0 коментарів

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии