А.С.Д. в Google News - натисніть Підписатися

Спортивний жіночий костюм: нюанси вибору і використання


Спортивний жіночий костюм: нюанси вибору і використання

Прийшла весна, а значить і час, коли можна «похизуватися» і на вулиці в спортивному костюмі - як підтягнутою стрункою фігурою, так і самим костюмом, якщо вибирати його зі смаком. А ще грамотно підібрані спортивні штани і кельми можуть елегантно приховати недоліки жіночої фігури, зробивши акцент на її козирних частинах.

Тому багато наших модниці вже зараз в активному пошуку кращих моделей від кращих брендів. А ще точок, де все це можна придбати за доброзичливою ціною. Одне з таких місць - це магазин «Freever», що представляє одяг від популярного українського бренду з такою ж назвою. Тут можна підібрати самий стильний спортивний костюм, що називається «в тренді».

Але якщо з місцем покупки все зрозуміло, то як серед безлічі самих різних, нехай навіть самих ультра-актуальних моделей вибрати саме той спортивний костюм, який прикрасить тебе кохану? А ще буде зручним. Виходити треба з наступних нюансів, більшість яких залежить від того, навіщо саме одягається наряд:

1. Для прогулянок. Вкрай зручний і практичний варіант і гардеробі жінки повинен бути як зимовий спортивний костюм, так і літній. Вимоги до них (крім красивого крою і кольору) такі:

  • І зимовий і літній спортивні костюми повинні мати капюшон і можливість повністю зариватися - навіть влітку ніхто не скасовує комарів, дощі і зливи або сильний вітер

  • Наявність кишень, які позбавлять вас від необхідності носити сумку. Хоча легкий рюкзачок може стати стильним доповненням до спорт-образу

  • Матеріал костюма - бажано бавовна або льон, як «дихаючі» натуральні матеріали, що дають тілу легкість рухів. Втім, невелика добавка синтетики зробить костюм більш носким і довговічним. Якщо костюм зимовий, то його матеріал повинен забезпечити непродуваемость

2. Для спорту. В принципі, вимоги до таких спортивним костюмам во-многом повторюються щодо прогулянкових. Однак вони жорсткіше, а також потрібно враховувати і те про який спорт йдеться - наприклад, в частині матеріалу з якого пошитий костюм. Для бігу на короткі дистанції і вправ фізкультури буде хороший бавовна. А ось для забігів на довгі відстані він намокає від поки і стає важче, що необхідно враховувати.

Для занять у спортзалі добре підійде еластичний спортивний костюм.

3. Для будинку. Тут знову ж таки краща натуральність матеріалу і зручність крою костюма. Бажано, якщо він включає в свій комплект ще і шорти, і топ. Колір краще немазкий. Однак, не забувайте - крім практичності, костюм повинен робити вас і привабливою для чоловіка, він не повинен бути подобою горезвісного халата і інших аксесуарів образу «пересічної домогосподарки».

Ну і, звичайно ж, покладайтеся на свій хороший смак і стильно підібраний костюм принесе вам і зручність, і увагу чоловічих очей.

0 коментарів

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии