А.С.Д. в Google News - натисніть Підписатися

Разом в радості і в вишиванці: заготовки сімейних парних вишивок


Разом в радості і в вишиванці: заготовки сімейних парних вишивок

Зручною, екологічної, модною і стильною річчю є вишиванка. Вона вважається символом української культури і духом нації, а також надбанням предків і носієм традицій, що передаються по поколінням. Цінність вишиванки збільшується, якщо вона створюється самостійно, що легко зробити з використанням готових заготовок.

Де можна купити заготовки для вишиванки


Вигідно купувати заготовки для вишиванки в інтернет-магазині, поставки в який здійснюються безпосередньо від компанії «Магія Візерунку». На ринку продукції вона знаходиться більше 7 років, протягом яких її спеціалісти розробили більше 2500 схем для вишивки. Придбати сімейні парні вишиванки заготовки можна, попередньо обравши схему, що подобалась, на сайті магазина. В його асортименті понад 600 тематичних пропозицій, які можна оформити, використовуючи різні види ниток. Характеристики матеріалу дозволяють вишивати на ньому акриловими нитками або муліне. Композиція на деяких видах моделях може бути доповнена чеським бісером. Все, що необхідно для роботи майстрині при створенні шедеврального одягу, можна придбати на сайті інтернет-магазину. В його асортименті:

  • схеми для жіночої та чоловічої вишиванки, а також для парних моделей під різний вид витратного матеріалу;

  • схеми на водорозчинному флізеліні;

  • нитки різного виду і бісер.

Особливості заготовок зі схемами для вишиванки


Заготовки для вишиванок від компанії «Магія Візерунку» можуть бути використані для вишивки різними видами витратних матеріалів. Схеми для них опрацьовані фахівцями таким чином, що з ними легко розбереться майстриня будь-якого рівня підготовки. Початківці в справі вишивання і професійні майстрині знайдуть в магазині цікаві і корисні для себе пропозиції.

На схемах чітко видна кожна лінія і стіжок. Функціонал сайту дозволяє підібрати нитки і інший матеріал до заготовки за счет опції підказок. Вони підтягуються автоматично до кожної моделі з каталогу, тому покупець може відразу укомплектувати замовлення всім необхідним для роботи, придбати все в одному місці і не шукати витратний матеріал по інших магазинах.

Висновки


Створювати одяг на власний смак можна з професійно підготовлених заготовок. З такими вишиванками вийде виділитися з натовпу, зробивши це по-українськи, а також підкреслити єдність подружжя, вибравши парні заготовки. З них легко зробити колоритний і красивий національний одяг і доповнити свій гардероб модними і стильними речами. 

0 коментарів

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии