А.С.Д. в Google News - натисніть Підписатися

KIA Rio: виробник планує розширення лінійки


Маркетингові можливості платформи, на якій побудовано популярну модель Rio від корейського виробника KIA Motors, як виявляється, ще далеко не вичерпані. В цьому більш як впевнене керівництво бренду. Один із високопосадовців європейського підрозділу недавно поділився планами компанії на найближче майбутнє, а саме – розробкою нового субкомпактного кроссовера під такою можливою назвою, як ХRio. На нього в компанії покладають надії у задоволенні всезростаючого попиту в світі щодо автомобілів класу «В». В лінійці бренда вже є невеличкий позашляховик під назвою «Stonic», який теж побудовано на основі платформи Rio. Але, як показують продажі, цього мало, і тому вкрай необхідно шукати і, при можливості, використовувати нові ніші. Тим більше, якщо є варіант зробити це на вже існуючій і надзвичайно успішній платформі. В компанії кажуть, що це питання вже розглядається і стоїть на порядку денному в першій черзі. Але про те, що рішення стане позивним, свідчить навіть вибір майбутнього прямого конкурента. Ним має стати ніхто інший, як Volkswagen T-Roc. Більше того, вже обумовлюються ідеї позиціонування моделі, і хоча вона має бути бюджетною, але безумовно – модною та стильною. Також, подані перші ескізи зображення ХRio, на яких, зокрема, йде мова навіть про контрастний окрас даху автомобіля. Отож, далі справа – техніки, а з цим в корейців проблем ніколи не було.

Значить, чекаємо на новий субкомпактний кроссовер від KIA Motors під багатообіцяючою назвою KIA ХRio. Сподіваємось, очікування не стане надто затяжним, адже ще ніхто не відміняв «корейського дива».

KIA Motors Corporation: мистецтво дивувати


Автомобілі KIA визнані та надзвичайно популярні в усьому світі, і в нашій країні в тому числі. І це дійсно відповідає назві бренда, яка розшифровується як «той, що прийшов у світ із Азії». Корейський виробник на сьогодні є другим по популярності та валовому обороту на своїй батьківщині, у світовому ж рейтингу теж займає гарні позиції і стабільно входить в ТОП7. В цілому, сучасні автомобілі KIA повністю відповідають слогану своєї компанії: The Power to Surprise (мистецтво дивувати). А дивувати і захоплювати вони вміють. Кожна корейська модель – це справжній витвір автомобільного мистецтва, який стає реальним бестселером. KIA Rio – яскравий тому приклад, адже авто вже пройшло майже 20-річну перевірку часом з дати світового дебюту.

KIA Rio – оренда в Києві


Компанія РентДрайв пропонує в оренду седан KIA Rio третього покоління (2014 р.). Стильний, комфортний, надійний та добротний автомобіль принесе максимум задоволення своїми відмінними технічними характеристиками, стильною зовнішністю та комфортним салоном. Більше того, вас приємно здивує його багате оснащення, пристойний кліренс (160 мм) та надзвичайна економність при витраті палива (6,4 л/100 км). Цікаво? Більше інформації на нашому сайті оренди авто в Києві без водія - rentdrive.ua/ua.

0 коментарів

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии