А.С.Д. в Google News - натисніть Підписатися

Тривалі відносини і ніяких ідей подарунка


Не так давно мені, і я знаю, що більшості з вас, знадобилося підбирати подарунок для людини, у якого є все. Справа не тільки в грошових коштах, не в багатосторонності, іноді занадто дорогих або занадто нестандартних захоплень, коли людині краще особисто придбати те, що йому необхідно. Я впорався з цим-купив сертифікат у книжковому магазині.

А чи стикалися ви коли-небудь з труднощами вибору подарунка власній половинці, а всі цікаві, смішні, потерті, серйозні речі завершилися. Я сміялася над тим, що для кожного дня народження мого батька мама дарувала йому шкарпетки або нижню білизну - занадто просто. Але тепер я думаю, що все в повному порядку. Шкарпетки регулярно рвуться, а будинок не може утримувати себе в порядку.

І якщо для подарунка є вже прекрасне рішення - ваучери, то проблема з половинкою все ще стоїть. Ми, жінки, прості-і нам досить красивого букета, Тільки б не кожен раз і не з кожного приводу. Але з чоловіками це болісне випробування, і це не легке питання який купити подарунок для чоловіка на день народження.


"Що подарувати коханій людині, коли всі подарунки вичерпані роками? "

Ми забуваємо про все непотрібне.


Це виявляється більш трудомістким. Якщо ми підемо в магазин, нас завалять ідеями подарунків "для нього" - це не табакерки, запальнички, гуртки з обурливими написами, футболки з принтами, рукавички, ремені і найрізноманітніші пристрої з написом - "хороший подарунок для вашого приятеля". Хоча думка про те, щоб швидше позбутися від стомлюючої обов'язки, дуже приваблива, не варто піддаватися їй. Скільки пар рукавичок я купила власному чоловікові і скільки з них Він надів? Насправді, є одна пара 4-5-річної давності, яка розвалюється, проте він їх не замінює і все.

Чому так важко підібрати подарунок для коханої людини?


Якщо чоловікам щось подобається, то це до труни. Зрозумійте-поки не трапиться розрив, розпад, відшаровування не буде видно відрижки фарби або марки. Гірше того, вони витрачають набагато більше грошей, зусиль і часу на його ремонт і відродження, ніж на відвідування хоча б одного магазину в пошуку нового. Так що якщо ви вважаєте, що пора купувати нову сумку для ноутбука, вона буде черпати воду з дев'яти колодязів, щоб переконати вас, що в старій ще є життя.

Чоловіки практичні, навіть романтичні, і артистичні, абстрактні. Їм не сподобається подарунок, виготовлений просто для прикраси, тільки заради посмішки. Ну, а більш розбірливі раді будуть догодити нам і, може бути, подивляться для подарунка протягом семи днів, а потім знайдуть його десь в ящику або сумці. Вони практичні, і якщо подарунок для хлопця не знаходить справжнього використання, то його як би і не існує.

Люди думають про легендарні речі, замишляють великі справи, але не піклуються про дрібниці. Що б ми не говорили, дуже переважна частина чоловіків сприймає жінку поруч з собою як сексуальне продовження власної матері. І не заради чогось іншого, однак вони чекають, іноді несвідомо, що вона буде продовжувати турбуватися про їх шкарпетках, нижній білизні, шампуні. Часто це власне той дар, який може зрушити їх з місця. Тільки уявіть, коли він відкрив ящик зі шкарпетками і замість купи поношених пар, деякі з яких датуються випускним балом, виявив 20 принципово нових пар по 5 штук кожного з головних кольорів - чорного, синього, сірого і бежевого. Ви будете вражені, але ми б не були занадто задоволені собою, правда?

У жінок також є великі плани, в які залучені Чоловіки, на превеликий жаль для них, і це заважає нам побачити їх такими, якими вони є. Так, жінки, іноді самі ми стаємо великими архітекторами наших чоловіків. Ми полюбили їх такими, якими вони є, і кожен раз хочемо змінити їх "на краще". Ми хочемо, щоб вони були більш стильними, щоб вони були більш захоплені ніж хочете. Ну, деяких необхідно послужити поштовхом до чогось, але більшість відчувають цю перебудову, до якої ми прагнемо, і внутрішньо, і зовні чинять опір усіма силами. Якщо ми полюбили розсіяного художника, але тепер його похибка в призначенні зустрічей відверто дратує нас, скільки б дорогих телефонів з календарями і органайзерами подій ми йому не подарували, все одно він стане робити записи на перекидних календарях, які буде втрачати скрізь.

Що нам залишається робити?


  • Варіант 1. Ми пробираємося в магазин після того, як обійшли як справжній так і інтернет магазин подарунків, центри торгівлі і обмежили власний вибір, ні, вибір його, до 2-3 сорочок і 1-2 штанів. Ми приміряємо, терпимо, набуваємо без непотрібних люб'язностей з симпатичною продавщицею і залишаємо в найближчому барі для розради.

  • Варіант 2. Ми відкриваємо всі власні почуття і включаємо інтуїцію на турбо-силу і, як мінімум, за лічені місяці до події, прислухаємося до нового наповнювача для панчіх, новому улюбленому автору, новому кольору в одязі. Ми молимося, щоб до Різдва або на день народження він не подбав про них сам.

  • Варіант 3. Ми задаємося питанням прямо і "саме в очі" - чого він хоче. Подиву немає, проте є пом'якшення. І оскільки ми не збираємося Слухати шкарпетки, ми не відповідаємо на чесне зустрічне питання, що ми теж хочемо нову керамічну сковорідку.

  • Варіант 4. Ми вітаємо Всесвіт, її незбагненні шляхи і порцію святкового чарівництва. Іноді секрет ідеального подарунка ховається за один день або два до свята. Промайнуло одкровення, і ось, диво сталося.

  • Варіант 5. Ми нічого не даємо. Гроші, які ми очікуємо отримати в якості подарунка, або час, який ми витратимо, можна застосовувати в більшості інших цілях. Так як гроші-це інструмент, а наше найцінніше багатство - це час. Так що краще сходіть на вечерю, на вихідні за Місто, або стрибніть з парашутом, покатайтеся на каное, перегляньте 100 історичних місць. Подаруйте тому ох як непростій людині, якого ви вже не можете нічим здивувати, можна йому подарувати спогади. Це не можна вкласти в нижній ящик.

0 коментарів

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии