А.С.Д. в Google News - натисніть Підписатися

Ентерожерміна для здорового травлення


Проблеми з травленням, такі, як здуття живота, тяжкість в шлунку, діарея, відрижка, часто пов'язані з порушенням бактеріальної мікрофлори шлунково-кишкового тракту. У таких випадках, як правило, немає сенсу звертатися до лікарні, адже ці неприємні явища можна вирішити, застосовуючи препарати-пробіотики, які сприяють відновленню природного середовища кишковика.

Ентерожерміна для здорового травлення

До подібних лікарських засобів відноситься Ентерожерміна, що містить штами корисних бактерій Bacillus clausii. Подробиці застосування Ентерожерміна можна дізнатися в повній інструкції на сайті enterogermina.ua, що присвячений цьому препарату.

Ці ліки однаково добре сприяють покращенню самопочуття як у дітей (вже з перших днів їх життя), так і у дорослих, оскільки бактерії Bacillus clausii є частиною природного середовища нашого кишковика, складаючи так звану транзиторну мікрофлору, яка становить усього один відсоток від загальної кількості мікроорганізмів, що живуть в травній системі. Але саме подібні бактерії здійснюють захист нашого кишковика від чужорідних патогенних мікроорганізмів, що викликають гнильні процеси та інші порушення травлення. Bacillus clausii зміцнюють місцевий імунітет, синтезують вітаміни групи В, полегшують всмоктування і розщеплення харчових елементів. Ентерожерміна також прописується тим хворим, які тривалий час змушені приймати антибіотики, або проходити хіміотерапію, що порушує природну мікрофлору організму.

Зовні Ентерожерміна виглядає як безбарвна суспензія, що містить спори корисних бактерій. Перед застосуванням її рекомендовано розчинити в соку, молоці, або підсолодженій воді. Хоча Ентерожерміна не вступає у взаємодію з більшістю антибіотиків, застосовувати її варто окремо від інших лікарських препаратів.

0 коментарів

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии