А.С.Д. в Google News - натисніть Підписатися

Як вибрати архітектурну компанію для співпраці?

Ступінь успішності будь-якого будівництва залежить від того, наскільки вірно складені проекти житлових будинків. При цьому необхідно ураховувати: складається новий проект чи вносяться зміни в проект, який вже існує деякий час.


Архітектурних компаній досить багато. Знайти фахівця з архітектури ви можете на тематичних сайтах в інтернеті, за спеціальними об’явами. Але якість послуг, які надаються різними підприємствами, відрізняється досить суттєво. Ця стаття – це декілька порад від спеціалістів з вибору компанії, у якій можна замовити проекти житлових будинків.



Як вибрати архітектурну компанію для співпраці?


Критерії вибору компанії


1. Обов’язково з’ясуйте, наскільки діяльність компанії є офіційною. Зайдіть на сайт компанії. Стан, у якому перебуває офіційний портал, може досить багато сказати про компанію. Якщо інформація на сайті є актуальною, ресурс постійно поповнюється новими статтями – це свідчить на користь компанії. Запросіть інформацію про фірму на тематичних форумах. Загляньте до «чорних списків». Таким чином, використовуйте всі можливості, щоб мати максимально повну інформацію.


2. Не менш важливий фактор – термін існування компанії. Великий стаж – це показник конкурентоспроможності підприємства. До того ж, компанія «зі стажем» має більший досвід, ніж «новобранець». Адже, якість послуг буде значно краще. З цього правила є й виключення. На ринку є досить багато нових підприємств з талановитими спеціалістами.


3. Обов’язково складайте з компанією офіційний договір. У договорі повинен бути пункт, який визначає відповідальність за якісне виконання робіт. Солідні компанії, у разі виникнення помилок, виплачують замовнику компенсацію. Якщо фірма відмовляє вам у складанні договору – подумайте, чи варто співпрацювати з таким підприємством.


4. Наявність солідного портфоліо. Попросіть співробітника компанії показати зразки готових проектів. Таким чином, у вас є можливість оцінити якість виконаних робіт. Вірогідність вибору необхідного варіанту також зростає.


5. Вартість надання послуг – це, безумовно, важливо. Але перелік послуг, які надає компанія, є не менш важливим. Необхідно, щоб цього переліку було досить для повного виконання замовлення.


6. Бажано, щоб були рекомендації від інших клієнтів. Позитивні відклики – це великий плюс. Не забувайте поцікавитися умовами оплати.


Слідуючи цим нескладним порадам, ви без утруднень зможете знайти компанію для плодотворної співпраці. Тоді ви зможете бути упевнені у оперативному та якісному виконанні замовлення.


 

0 коментарів

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии