А.С.Д. в Google News - натисніть Підписатися

Рік 2015 - саме час для купівлі нерухомості

Нерідко період фінансової кризи є найкращим часом для покупки нерухомості. Такі ситуації виникають, коли падає економіка країни і росте курс валют. Вартість квартир та іншої нерухомості міцно прив'язаний до вартості долара, проте ті, хто давно планував покупку нерухомості і зберігав свої заощадження в іноземній валюті, зараз мають прекрасний шанс дешево придбати нову квартиру.


За статистикою, за 2015 рік ціни на квартири різних типів та іншу нерухомість в Україні впали на 45% - це абсолютний рекорд у світі. Наприклад, у Чернівцях вартість квартир впала за рік у середньому на $ 8000. Експерти впевнено свідчать, що зараз найкращий момент для покупки нового житла, особливо для тих, хто зберігав гроші на житло довгий час.


Для людей, які довірилися гривні, звичайно, важче зробити таке придбання через стрибок курсу, але якщо є така можливість, тоді вкладати заощадження також зараз варто в нерухомість. Економіка України вже на стадії стабілізації і вартість житла в перспективі буде демонструвати значне зростання. Таким чином, можна буде відіграти ті втрати, які були отримані раніше.


Найпопулярнішим варіантом в місті Чернівці зараз є житло в новобудовах. На даному етапі відбуваються будівництва десятків нових будинків, які будуть незабаром готові прийняти нових жителів. Для того, щоб вибрати квартиру, можна зайти на сайт забудовника, де є можливість детально подивитися планування приміщення, площу і статус будівництва будинку.


Як відомо, щоб заощадити, краще всього купити квартиру на етапі будівництва. Такий варіант є найдешевшим і дозволяє отримати знижку до 20% від вартості.


Крім цього, у кожного забудовника можна отримати кредит і виплачувати вартість своєї квартири частинами - щомісячно чи щоквартально. Для отримання такої можливості потрібно зайти на suzirya-ltd.com і зв'язатися онлайн з менеджером з продажу, який розповість все, що потрібно для оформлення квартири і дасть відповіді на всі питання. Також є можливість зателефонувати за контактними телефонами або зайти в офіс продажів.


При покупці ви отримуєте квартиру в «сирому» вигляді, проте є можливість, домовиться із забудовником про первісний ремонт.


Квартири нової споруди мають не тільки цікаві планування, якісні вікна і утеплений фасад, а також є більш комфортними для життя. Варто зробити придбання квартири в новому будинку і переконається в цьому!


 

0 коментарів