А.С.Д. в Google News - натисніть Підписатися

Головний напрямок діяльності Банку Альянс – великий та малий вітчизняний бізнес. Саме про це свідчать останні новини


Дуже часто серед підприємців використовується такий термін, як «касовий розрив». Але люди, що працюють за наймом, найчастіше не розуміють, що він означає. Для більш простого пояснення його можна віддзеркалити на життя фізичних осіб. Тоді він буде описувати ту ситуацію, коли до наступної зарплатні залишилося ще декілька днів, а кошти на щоденні витрати вже закінчилися. Для виходу з цієї ситуації переважно використовується один з двох варіантів, представлених нижче:

1. Гроші беруться з накопичених спеціально для таких випадків сум. Але що робити тим, хто не має заощаджень? Перейти до другого варіанту.

2. Взяти кредит у банку. Незважаючи на те, що більшість людей побоюється брати кредит, у цьому випадку насправді не так багато недоліків, як може здатися на перший погляд.

Якщо ви й досі вірите у міфи, що будь-який кредит – це марнотратство і життя у боргаг рік за роком, тоді далі ми спробуємо змінити вашу точку зору.

Чи є переваги у споживчих кредитів?

Варто знати, що НБУ повідомив цікаві факти: кількість кредитів у гривні хоч і повільно, але поступово збільшується. Саме через споживче кредитування у 2017 році обсяг кредитного портфеля домогосподарств збільшився на 38,3%, а бізнесу – на 8,7%.

Було помічено також, що платоспроможність позичальників також має тенденцію на покращення. У поєднанні ці фактори обумовили те, що вартість кредитів почала знижуватись. Більша довіра приватних підприємців та фізичних осіб до банківської системи загалом мала теж позитивні наслідки у вигляді притоку депозитних коштів.

Активне використання депозитів не тільки покращило життя населення за рахунок пасивного доходу, а й призвело до того, що фінансовий стан бізнесу теж зазнав позитивних змін. Чи це не є вичерпною відповіддю на питання про переваги кредитування?

Надійний банк – вигідніші умови

День за днем все стійкіші лідерські позиції займає Банк Альянс, відомий серед простого населення та власників бізнесу як один з найприбутковіших. Дійсно, цей банк пропонує неймовірно вигідні умови співробітництва насамперед через нагоду таким чином підтримувати приватних підприємців. Він також став членом Європейської Бізнес Асоціації, що підтверджує його стратегію щодо розвитку вітчизняного бізнесу.

Отже, якщо ви плануєте відкрити свою справу і шукаєте ідеальний комерційний банк для співпраці, кращого варіанту, аніж Альянс, вам не знайти.

Джерело: Bankalliance

0 коментарів

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии