А.С.Д. в Google News - натисніть Підписатися

Який купити доїльний апарат: найкращий чи недорогий?


Рано чи пізно будь-який фермер розуміє: на ручному доїнні далеко не поїхати… Конкуренцію можливо витримати лише тоді, коли в вас є апарат доїльний: бажано, щоб він ще й був достатньо продуктивним та зручним у використанні. Навіть якщо ви не виробляєте молоко та молочну продукцію на продаж — усе одно, вам потрібна мехдойка. В іншому випадку увесь день буде витрачатися на монотонну працю. Ми спитали в менеджерів інтернет-магазину Cropper: як же правильно обрати та купити доїльний апарат. Чи окупиться це придбання, враховуючи ціну доїльного апарата.

доїльний апарат

Чи можливо купити доїльний апарат недорого?


Поняття “недорого” для кожного несе свій власний смисл, однак, ми можемо сказати точно — мехдойка не є найбільш коштовною сільськогосподарською технікою. Вам потрібно розрахувати, яку кількість корів обслуговувати за один сеанс. Чим їх більше, тим більш важливою стає висока продуктивність агрегату. Че ж стосується і ферм, на яких вирощують кіз та овець. Однак, для малої рогатої худоби використовують окреме доїльне обладнання.

Якщо не брати мехдойку з занадто великою для вас продуктивністю, то це і є можливість купити доїльний апарат недорого. Ціна середніх по потужності доїлок — 4-6 тис. грн. Якщо використовувати їх за всіма правилами та регулярно, то інвестиція в майбутнє окупиться. Мехдойка підвищить молоковіддачу тварин, захистить їх від хвороб, надасть вам вільний час для інших задач.

Ціна доїльного апарату також залежить від особливостей доїльного обладнання. Доїльні стакани та колектор з алюмінію, дійкова гума з силікону — усі ці запчастини та витратники коштують більше. Однак, вони й прослужать значно довше, якщо своєчасно очищати молочну лінію від потьоків молока.

Який доїльний апарат кращий в України?


Імпортні моделі доїльних апаратів українці купують досить рідко — вони не сильно відрізняються технічно від вітчизняних моделей, але їх вартість у два-три рази вища. Тому увага українських тваринників сфокусована на брендах:

  • Damilk;

  • Буренка;

  • Імпульс;

  • Велес;

  • Доярочка.

Найкращими ми вважаємо доїльні апарати Дамілк, бо вони пропонують купити доїльні апарати з регульованим пульсатором, продуктивністю до 20 коров за один сеанс, декількома молочніми лініями. Виробники пропонують п’ять основних моделей: АІД-1,2,3,10 та УІД-10. Кожна з них випускається та продається в десятках комплектацій. Такого розмаїття конкуренти поки що запропонувати не можуть.

0 коментарів

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии