А.С.Д. в Google News - натисніть Підписатися

Стильні предмети інтер'єру з металевих труб: сім ідей для будинку


Втілюйте свої сміливі ідеї в життя, створюючи металеві меблі та предмети інтер'єру власноруч. Конструкції прості, а матеріали можна знайти в більшості будівельних магазинах та на базах металопрокату. Виготовити з металевих труб можна різноманітні речі. Нижче опишемо, що саме можна зробити з металевої труби.

Тримачі для журналів


Стильні предмети інтер'єру з металевих труб: сім ідей для будинку

Труба тут виконує роль каркаса та може бути фігурною або круглою. Металеві прути, що приварюють до основи, слугуватимуть вам одночасно полицями та закладками. Щоб не загубити сторінки, які ви перестали читати, достатньо повісити журнал на обраний розворот.

Журнальні столики


Стильні предмети інтер'єру з металевих труб: сім ідей для будинку

Найпростіший варіант - стільниця, прикріплена до каркаса з С-подібних труб. Підсуньте його під диван або ліжко, і він не буде заважати ходити по кімнаті. Щоб ще більше покращити дизайн, можна доповнити додатковими полицями. Одну знизу, одну в центрі та ще одну у вигляді глибокої кишені вздовж бокової частини рами. Це забезпечує місце не тільки для ноутбука, але й для журналів та дрібних предметів. Головне - розрахувати висоту меблевого столика так, щоб зверху було зручно пити каву або працювати з ноутбуком.

Підставки для квітів


Стильні предмети інтер'єру з металевих труб: сім ідей для будинку

Виготовляють їх з круглих або профільних труб. Готовий виріб можна пофарбувати в колір вазона або в контрастний відтінок, щоб створити цікавий візуальний ефект. Підставка для квітів з чотирма трубами - найпростіший дизайн, але її також можна прикрасити комбінацією труб різної довжини.

Тримачі для рушників


Стильні предмети інтер'єру з металевих труб: сім ідей для будинку

П-подібні тримачі - корисні меблі не лише у ванній кімнаті. Їх можна використовувати в коридорі для розвішування верхнього одягу, або у вітальні чи спальні як стійку для сушіння дрібних речей. Сходи з труб – складніший і цікавіший варіант тримача. Замінивши нижні поперечини на металеві полиці, отримаємо місце для зберігання мила та різного приладдя.

Підставка для парасольок


Більш практичною є S-подібна підставка для парасольок. Парасольки можна вішати на горизонтальну перекладину, практично виключаючи контакт металу з водою.

Підлогові та настільні світильники


Стильні предмети інтер'єру з металевих труб: сім ідей для будинку

З мідних і латунних труб можна створити торшери в стилі мінімалізму: Г-подібна підставка майже непомітна в інтер'єрі. Абажур з матового скла вдало підкреслить дизайн. За бажанням, ви також можете під’єднати димер без абажура, щоб регулювати інтенсивність світла.

Підставки для взуття


Вузькі настінні підставки ідеально підходять для капців. Вони займають менше місця і зручні для миття підлоги. Для вуличного взуття краще використовувати дві-три полиці. На верхню полицю покладіть подушки, щоб замінити сидіння. Справжня банкетка готова до використання. 

Ось такі прості та водночас неординарні речі можна виготовити за допомогою сталевих труб. Тож якщо щось зацікавило, рекомендуємо придбати необхідну кількість труби на сайті партнера матеріалу металобази DimaxTD дуже просто та зручно.

0 коментарів

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии